manicure

De beste ideeën van blauwe nagellak — Mooie en mode-ontwerp met foto ‘ s

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos

Licht en goed onderhouden nootkatensis richting komende seizoen is blauw manicure, foto ‘ s van gewichtige bewijs. Elegante, goed verzorgde handen – de trots van iedere vrouw. Wanneer het hele beeld is perfect doordacht, perfect ingericht nagels – ik wil Schitteren en de wereld om hen heen. Het lijkt alsof mannen altijd haasten om de gebeeldhouwde figuren en verleidelijke vorm, echter, elke tweede vestigt de aandacht op de boudoirs. Nette nagels met een elegante manicure zal maken wrede veroveraar te stoppen en na te denken: “Maar er is iets in deze schoonheid!”, en hij zal niet eens weten wat het is zo verslaafd.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosCat ‘ s eye The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosDecoratie stenen The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosNetjes en mooi

Hoe kies de juiste schaduw

Blauw is de favoriete kleur van de fashionista ‘ s die zich willen onderscheiden van de menigte. Op weg naar de top werd hij geholpen door een grote verscheidenheid van denim kleding, die hebben bijgedragen aan de opkomst van talloze goudsbloemen in de kleuren koude kleuren, van verse en onopvallend te rijk turquoise en diep Indigo.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosBlauw is de favoriete kleur van de fashionista ‘ s die zich willen onderscheiden van de menigte The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosveroorzaakt verschillende verenigingen, die ademt koelte en stilte van de nachtelijke hemel, anderen pop-up beelden van de woeste golven van de zee, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosis Hij niet minder veelzijdig dan zwart, maar ziet er minder dramatisch

Het veroorzaakt verschillende verenigingen, die ademt koelte en stilte van de nachtelijke hemel, anderen pop-up beelden van de woeste golven van de zee. Hij is niet minder veelzijdig dan zwart, maar ziet er minder dramatisch. Het gaat goed met andere lichte en delicate tinten en decoratieve elementen, in harmonie is met de huid van vrijwel elke kleur type.

Een breed scala van vernissen, gepresenteerd in de winkels van cosmetica, kan uw hoofd draaien. Onder elke lengte en de vorm van je nagels echt vinden van de juiste optie blauw, hoewel het lijkt misschien ontmoedigend. Hier is er een directe afhankelijkheid:

    warme huidtinten zijn in harmonie met het zachte licht van de hemel, denim, korenbloem tonen;koude huid de voorkeur kobalt, azure en de andere leden van de koel palet.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosEen breed scala van vernissen, gepresenteerd in de winkels van cosmetica, kan het hoofd van The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photoselke lengte en vorm van de nagels echt vinden van de juiste optie blauw, zelfs al lijkt het complex The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosOp een koele huid de voorkeur kobalt, azure en de andere leden van de koele bereik

Het is belangrijk om te onthouden dat bleek nagellakken zijn niet zo veelzijdig als een donkere, soms kijken ze heel verdrietig. Daarom, voordat hij zich op één van de opties voor nail art, proberen om te schilderen van een nagel, om te zien de kleur in.

Sommige dames kiezen nail art onder de kleding, maar gezien de kwaliteit van de moderne coatings, nagellak blijft onberispelijk voor meer dan 2 weken en dragen dezelfde niemand van de schoonheid niet, want we houden allemaal van om voortdurend te veranderen outfits. Benieuwd wat ik kies deze keer maken een begin aan het seizoen. Zuur, kleurrijk, helder blauwe tinten van de werkelijke zomer, in de koude tijd van het jaar is het beter om te verblijven op de donkere exemplaren.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosHet is belangrijk om te onthouden dat bleek nagellakken zijn niet zo veelzijdig als een donkere, soms zijn ze er erg verdrietig The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosVoordat hij zich op één van de opties voor nail art, proberen om te schilderen een nagel om de kleur te zien in het The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosFeestelijke ontwerp

Regels coating

Edele kleur lak niet verdragen, goed verzorgde handen, elke preventie zal duidelijk worden. Ze zijn veeleisend en de techniek van het emailleren. Vandaag de dag, meer en meer vrouwen wenden zich tot de salons, in aanvulling op aangename behandelingen nodigt ze nog een uitstekende reden om te ontspannen, te chatten met de medewerkers over elk klein ding. Degenen die gebruikt worden om de zorg voor uw nagels zelf zijn, hebben wij een aantal waardevolle tips.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosEdele kleur lak niet verdragen, goed verzorgde handen, elke preventie zal duidelijk worden The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos, zodat de handvatten om, voor te bereiden een kom met warm water, papieren handdoeken en manicure-instrumenten The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosVolledig verwijderen van de oude lak met aceton

Om de handgrepen in orde is, bereiden een kom met warm water, papieren handdoeken en manicure-instrumenten. Volledig verwijderen van de oude lak met aceton. Vervolgens maken de handgrepen holyblue bad, die u zal helpen te ontspannen, verzachten de huid rond de nagel plaat en versterkt en verbetert de bloedcirculatie. Voeg water een paar druppels jodium en een eetlepel zeezout. Deze samenstelling voorkomt splijten van de nagels, te versterken.

Tip! Naast jodium-zout baden kan worden gedaan vitamine-olie, het voedt de huid, en ook bespaart u van het breken van de nagel plaat. Om dit te doen in een waterbad voor het verwarmen van een kleine hoeveelheid plantaardige olie, voeg een paar druppels vitamine E en A, en zet dan de hendel voor 10 minuten. Spoel de boter is niet nodig, gewoon laten dringen in de huid, dep vervolgens de handen af met een handdoek.

Ga nu naar de manicure: oranje stick terug duwen van de nagelriemen en zorgvuldig knippen, het verwijderen van de ruwe huid rond de nagels. Nagelvijl met medium schurende (180-200 grit) stel de gewenste vorm nagels, dan polijsten van de nagelplaat met een speciale nail-bestand met de index van slijtage van 240 tot 500 grit.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosOranje stick terug duwen van de nagelriemen en zorgvuldig knippen, het verwijderen van de ruwe huid rond de nagels The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosmet een nagelvijl met een medium schurende (180-200 grit) stel de gewenste vorm nagels, dan polijsten van de nagelplaat met een speciale nail-bestand met de index van slijtage van 240 tot 500 grit The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos– up, geen dip de borstel te diep in de fles, het is beter een paar dunne lagen dan één slordig

De volgende stap is de toepassing van een speciale base die glad oppervlak Nogotkov. Laat ze drogen voor een paar minuten en beginnen met schilderen. Het oppakken van verf, geen dip de borstel te diep in de fles, het is beter een paar dunne lagen dan één slordig. Tot slot, gaat over je top coat en je bent klaar, heerlijk in klaar.

Soorten designs, trends 2018

Zoals eerder opgemerkt, blauw gelakt kan worden gecombineerd met vele andere kleuren, pailletten, steentjes, glitter, tirkai opties instellen. Echter, de trend van de nail art staat niet stil, de trends veranderen constant. Dus laten we eens kijken naar enkele voorbeelden van de voorbereiding van de nagels, die zal worden populair dit seizoen.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosZoals eerder opgemerkt, blauw gelakt kan worden gecombineerd met vele andere kleuren, pailletten, steentjes, glitter, tirkai – een heleboel opties, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosMaar de trends in nail art zijn niet statisch, de voortdurend veranderende trends van The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photoshet Moderne design

Klassieke Franse

Dit ontwerp zal nooit uit de mode. De blauwe jas is gecombineerd met de vierkante vorm van de nagelplaat, maar je kunt het ovaal. Het zal passend zijn in de kantoor-en zakelijke, formele en informele wijze. U kunt een paar spijkers in een effen kleur, ook op hun regeling van strass-steentjes, pailletten besprenkeld. Mooi monogram of tekeningen gemaakt met de hulp van stempelen. Casting is ook populair in het komende jaar. Een van de vingers kan heel saai zijn, zal zij de verschijning van discipline.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosDit ontwerp zal nooit uit de mode, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosde blauwe jas is gecombineerd met de vierkante vorm van de nagelplaat, maar je kunt het ovaal The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosis Het aangewezen in de kantoor-en zakelijke, formele en informele manier The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosGenerieke versie

De aandacht waard is een mix van de franse en de maan manicure, markeert u het gat op de gekleurde vingers kunnen worden, ongeacht de kleur kleine strass steentjes.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosDe maan manicure The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photoslunula Wit, blauw basis

Geometrie, lijnen

Populariteit van strips, die kan worden uitgevoerd op twee manieren: teken een dunne kwast of plakken speciaal Scotch-tape en bovenklep fixer. Deze linten zijn slechts 2 mm breed, zijn goud, zilver en andere verschillende kleuren. Ziet er geweldig uit tandem of sapphire blue matte nagels met glanzende zilveren strepen.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosPopulariteit van strips, die kan worden uitgevoerd op twee manieren: teken een dunne kwast of plakken speciaal Scotch-tape en bovenklep fixer The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosNautische thema The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosDriehoeken

Tip! Korte nagels kunnen visueel uit te breiden, mits geplaatst strepen langs.

Monogram dezelfde lijn, maar dacht. Aristocratische leven is niet het eerste jaar dat ik liever de wervelingen van fantastische vormen alle andere ontwerp-opties. Terwijl het patroon wordt niet hard, het moet worden gestrooid met pailletten of een poeder, en wanneer de foto grijpen, veeg extra zachte met een zachte borstel. Het ziet er zo heerlijk grillige schilderij op azure of kobalt gel lak met het effect van de “cat’ s eye”.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosMonogram dezelfde lijn, maar krullend

Met betrekking tot de geometrische vormen in het komende seizoen van de populaire driehoeken, ruiten, verschillende combinaties van heldere vormen. Ziet er interessant mozaïek van verschillende verwante tinten op de ring vingers.

Erwten

Uitgevoerd zo populair is, het ontwerp is zeer eenvoudig: een of twee nagels met stippen zetten stippen. Als niet wachten tot verhardt het tandglazuur basis kleur, de stippen zijn licht verspreid, wordt zacht, een beetje wazig vorm.

Nette kringen die je kunt maken met ronde holografische glitter die wordt verkocht in de winkels van cosmetica en manicure sets.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosUitgevoerd zo populair is, het ontwerp is zeer eenvoudig: een of twee nagels met stippen zetten stippen

Vooral harmonieus polka dot ziet er-gebaseerd, gemaakt in de techniek van Ombre, wanneer 2 contrasterende of soortgelijke schaduw vlekkeloos in elkaar over. Het uitvoeren van de gradiënt met een borstel of een spons met fijne poriën.

Vriendelijk herinneren: verticale Ombre visueel verlengen van de nagel plaat.

Techniek is vrij ingewikkeld en vereist een geavanceerde training.

Imitatie-marmeren

Marmer design is zeer populair geworden in 2017, maar de tovenaar nog steeds het verbeteren van uw vaardigheden op dit gebied.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosMarmer design is zeer populair geworden in 2017, maar de tovenaar nog steeds het verbeteren van uw vaardigheden in deze richting

Kamimusubi

Indien u om enige reden de vrouw niet wenst te gebruiken kristallen en stenen, die u kan bieden te versieren met nail art, een feestelijke confetti-kamimusubi. Deze kleine pailletten in de vorm van cirkels, harten, sterren niet zo lang geleden kwam tot ons uit het verre Japan, maar al snel veroverde de harten van de veeleisende fashionista ‘ s. Ze kunnen willekeurig pritrusit de tip of de basis van de nagel, u kunt in een specifieke volgorde, het aanduiden van een gat of een glimlach lijn. Onder een blauwe deksel geschikt voor elke contrasterende confetti of kamimusubi verwante kleuren. Voordelig toon je moeder-van-parel pailletten.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosIndien u om enige reden de vrouw niet wenst te gebruiken kristallen en stenen, die u kan bieden te versieren met nail art, een feestelijke confetti-kamimusubi

Matte ensemble

Het effect van de haze in staat is om de avond te kijken met een luxe en uniek en casual stijl te diversifiëren.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosHet effect van de haze in staat is om de avond te kijken met een luxe en uniek en casual stijl te diversifiëren, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosInteressant en niet saai songs komen uit bij de combinatie van glanzende en matte nagel een toon The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosTekeningen op het matte oppervlakken is een andere trend besluit dit jaar een kleine, nette vingers

Tekeningen

Mooi schilderij, met de hand gedaan, gaat nooit uit de mode. Harten, sterren, bloemen patronen – hier verbeelding is grenzeloos, het hangt allemaal af van de vlucht van het denken, de inspiratie en de vaardigheid van een professionele manicure zaak. En de figuur kan worden toegepast selectief op 1-2 accent vinger, zal het er ongewone en originele.

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosVan Gogh ‘ s sterrennacht The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosis een Prachtig schilderij, met de hand gedaan, nooit uit de mode gaat, The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosHarten, sterren, bloemen patronen – hier verbeelding is grenzeloos, het hangt allemaal af van de vlucht van het denken

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosJe kunt tegenkomen echte kunstwerken op de vingers moderne schoonheden The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosAls je echt wilt om te versieren Naugatuck uniek patroon, maar de juiste artiest, die u niet kent, kunt u gebruik maken van speciale stickers The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photosSlider design – het is de mooiste beelden, die zijn overgedragen aan de nagelplaat, na ontharding in warm water

The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos The best ideas of blue nail Polish — Beautiful and fashion design with photos

Theme by Anders Norén