stijl

Het kiezen van de juiste skinny jeans

Auteur Anastasia Alekseenko vaak waarschuwt tegen het dragen van strakke dingen. Echter, een positieve voorbeelden, ze vindt ook.

Choosing the right skinny jeans

In het kort laat ons onderzoeken een goed beeld van Paris Jackson.

Choosing the right skinny jeans

Choosing the right skinny jeans

Choosing the right skinny jeans

Dus, welke elementen noodzakelijk zijn voor een skinny goed uitzien? Parseren van het voorbeeld van de dochter van Michael Jackson. Waarom is dit geslaagd?

    Het ontbreken van “seks” in de afbeelding. Geen opzettelijke sexiness. Skinny is traagheid, onachtzaamheid, als je wilt, en zorgeloosheid. Respectievelijk, en de stijlen die passen deze jeans is voornamelijk hippies en grunge. De figuur is een rechthoek, geen bochten op de overgang van de taille tot de heupen — dit is het bedrag waarop de skinny beste zit. De reden is simpel. Oorspronkelijk is deze jeans zijn gemaakt populair dat alle soorten van rock artiesten. Dat is, visueel verwachten wij niet vrouwelijk, maar androgyne figuur. Breed, ongedwongen en ontspannen boven. In dit geval — oversized-trui-geknoopt. Geschikt als oversized t-shirts, losse vesten, en andere”razletayki”. Enorme schoenen. Dit was de belangrijkste partner voor deze jeans. En de vrijer ze worden tot op de enkels, hoe beter.

Choosing the right skinny jeans

Theme by Anders Norén