stijl

Het selecteren van trendy print: luipaard vs. Zebra

Ondanks de voorliefde voor leopard prints, moet u aandacht besteden aan een ander dier te tekenen. Vertel waarom zou hij er zo veel beter en het maken van een beeld dat zeker zal opvallen in de menigte.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Wanneer de zin “animal print” voor de geest in de eerste plaats komt de luipaard. Gedurfd, gewaagd, in staat om te kijken stijlvol en modern in de juiste handen, en goedkoper – in de handen van de onbekwame, de leopard is nu erg populair. Echter, in aanvulling op zijn nieuwe collecties wordt gedomineerd door een andere figuur die onterecht over het hoofd gezien – de Zebra ‘ s. In de mode, deze prints doen het starten van een felle strijd: door zijn monochrome kleuren Zebra ziet er minder vet en bruut. Trouwens, luipaard is zo snel won het podium en zo stevig gevestigd in de winkels, nu heeft ze meer kans om te kijken vrij triviaal en cliché dan de kleding Zebra print.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Model in Londen in 1965

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Actrice Lauren Bacall op een fotoshoot in 1945

Veel mensen associëren het met contrast en roekeloos jaren ‘ 80, hun wilde kleren en club hiseville, maar de wortels van de trend gaan veel eerder. Historisch gezien, duur en begeerde huiden van wilde dieren – de bijzondere waarde van de voorkeur lagen. In de jaren ‘ 50 van de meest risicovolle vakantiegangers op het strand dragen van een zwempak met een Zebra print, geïnspireerd door de beelden van Tarzan en Jane, en in de jaren 60 monochrome strepen bedekt alles, van avond jurken te hoeden. En trendsetters – van Brigitte Bardot te Anna Wintour snel opgepikt op de trend en dit droeg afdrukken van kop tot teen.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Actrice Brigitte Bardot droeg een jas Zebra op Kennedy airport in new York

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Anna Wintour, gekleed in printovannye jas op de Valentino show in 2017

De sleutel tot dit seizoen, het dragen van de Zebra rechts, dat is ongebruikelijk voor het mengen van verschillende varianten van een single print of, omgekeerd, om een keuze te maken in het voordeel van de één ding. Pogingen om de mix van monochrome strepen met andere animal prints zal mislukken. Ook moet u geen felle kleuren, vooral de neon trend – een trend uit de jaren 80. het Antwoord op de vraag hoe de Zebra aan de oppervlakte: kies voor zwart en wit. Als in je kledingkast hebben al deze afdrukken, het zal zeker blaas nieuw leven in uw vertrouwde dingen en raden combinaties die kunnen podnadoest.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Bijvoorbeeld, de klassieke blouse met dit patroon klassicheskimi gecombineerd met een zwarte broek zal maken van een nieuwe office afbeelding is discreet genoeg om te dragen naar het werk elke dag, maar tegelijkertijd fris en relevant is. Licht chiffon jurk met animal print is een geweldig alternatief voor pea of floral opties. In de zomer droeg deze met lichte schoenen, en in de winter is het gemakkelijk te combineren met een jeans, broek, oversized truien en stoere laarzen. En voor degenen die nog steeds geloven dat het beeld is heel helder en het vet, op zoek naar schoenen en accessoires, “Zebra” – avond sandalen, tassen-totum, bedrukte sjaals, laarzen en Chelsea booties.

Theme by Anders Norén