stijl

Kies de juiste dingen in zakelijke stijl

Hier zijn enkele tips over het tekenen van office kast die u zullen helpen een nieuwe look voor elke dag en het niet in strijd met de bedrijfsregels.

Choose the right things in business style

Perfect samengesteld beeld — de eenvoudigste manier om het produceren van het gewenste effect. Het werk is bijzonder belangrijk: ongepast of verkeerd zitten de outfit kan een verkeerde indruk of zelfs verstoren een belangrijke deal. Business dress code, veel geassocieerd met het beeld van een zakelijke vrouw in de kokerrok met een klassieke shirt, getailleerd jasje en pumps, echter, de moderne begrippen van fatsoen is duidelijk niet beperkt. Daarom, mensen kleden zich in een eenvoudige “business uniform” en verdrietig over die kast ziet er saai, het is niet nodig.

Choose the right things in business style

Met de terugkeer van de catwalks naar de tijd van de 80 vrouwen die behoefte hebben om te kiezen van de kleding volgens de voorschriften en weg te blijven uit de mode taboe, uitgeademde rustig. Het beeld van een succesvolle, onafhankelijke en pragmatische business vrouw — slechts één van de belangrijke personages die zal worden herinnerd het einde van de twintigste eeuw. De nieuwste stijlen en dan, natuurlijk, was de oversized jassen met vergrote schouders, maar in onze tijd een mannelijke stijlen ontwerpers zijn niet beperkt.

Choose the right things in business style

Antonio Marras

Choose the right things in business style

Toga

Succesvolle combinaties voor het kantoor — de massa. Wij bieden drie van de meest winnende regels die u zal toestaan om te experimenteren met office beelden bijna elke dag en nog steeds blijven binnen het kader van de regelgeving voor het bedrijfsleven. En als bonus ook helpen met de systematische vooruitgang op de carrièreladder.

1. Voeg uw eigen “chips”

Een must-have voor de office kledingkast is natuurlijk een pak. Plus dat het een hoop. Ten eerste, het perfect past binnen de regels, en ten tweede, het is zeer veelzijdig en handig in gebruik: een paar kostuum is eenvoudig om in te breken in onderdelen en is te combineren met andere kledingstukken (en niet alleen op kantoor).

Nu, ontwerpers bieden een verscheidenheid aan dat zelfs de klassieke passen, kunt u ervoor kiezen om een eigen stijl. Als u liever een ontspannen stijl, de keuze van de werkelijke kostuums met een oversized jas en los Palazzo broek. Een meer strikte alternatief voor de klassiek ingerichte koppelen met een rok en een potlood).

Choose the right things in business style

Choose the right things in business style

Het kleurenpalet is ook gevarieerd: van een veelzijdige kleuren crème, zwart en grijs tot een meer experimentele palet van caramel, marshmallow en rijke fuchsia en kersen nuances. Het belangrijkste ding — om te kiezen van hun perfecte fit, kijken naar uw favoriete palet en vergeet niet dat de experimenten met bloemen, dat leek u iets gevaarlijk en eng, open kunnen nog meer opties voor een comfortabele en stijlvolle kantoor dragen.

2. Vergeet niet de accessoires en schoenen met interessante details

Om te kiezen voor business beelden bizarre statement oorbellen, natuurlijk, niet de moeite waard, maar om te experimenteren met eenvoudige accessoires, textuur schoenen en tassen is eenvoudig. Van de sieraden komen we op de steun van interessante studs, delicate manchetten of vormige mono-oorbellen en diverse armbanden kettingen.

Op het handvat van je favoriete tas stropdas een bedrukte zijde sjaal — in een cirkel of in een kleine, elegante boog. Wijzigen van het accessoire kan minstens elke dag, het creëren van interessante kleurencombinaties van de tassen met het beeld als geheel.

Choose the right things in business style

Choose the right things in business style

Voor het handhaven van de afbeelding kunt u zelfs de trend voor animal prints. Bijvoorbeeld, het selecteren van een laconieke paar schoenen een neutraal palet dat is niet van plan om te kijken opzichtig en vulgair, maar met een interessante ruwe textuur van de huid of als een neutrale print. Daarnaast is de cursus een nette kleine gesp op de schoenen of fancy embroidery.

3. Afbeeldingen maken-transformatoren

Een veelzijdige garderobe, waar elk ding kan maken tientallen combinaties met andere, is een droom. Ten eerste vermindert het de tijd voor de ochtend kosten, en in de tweede plaats, en dat bespaart budget en beschermt tegen ongeplande aankopen. Elke dag anders, dus niet het kopen van een stuk van de kleding is moeilijk, maar makkelijk op te lossen. Het belangrijkste ding — om te kiezen universele dingen die niet precies decennia liggen in je kast zonder een doel.

Choose the right things in business style

Choose the right things in business style

Master class op een verscheidenheid van dress-code buiten de lengte van de tijd in de zes seizoenen geeft Claire underwood, de heldin van de serie “house of cards”. Haar beelden — de beste inspiratie voor liefhebbers van klassieke, vrouwelijke silhouetten en een strikte dress-code (zie ook: “house of cards”: de Gouden regels van de power-dressing van Claire underwood). Weinig mensen lukt om te kijken zo interessant, helder en unhackneyed met behulp van de gebruikelijke potlood rokken, portemonnees, jasjes, dus voel je vrij om te kijken naar de transformatie van de hoofdpersoon van de serie en nemen de beste combinatie.

Choose the right things in business style

Choose the right things in business style

Echter, de basis zijn allemaal verschillend, en niet per se weg te vagen de zwarte jas cocons, wit overhemd en donkere broek. Wanneer het kopen van dingen, het is de moeite waard te overwegen of de aankoop van een universele en of het mogelijk is om de stijl van het met andere dingen uit je garderobe. Bijvoorbeeld, strakke leren rok kan worden gecombineerd met een oversized classic shirt van frisse katoen en grunge t-shirt met print.

Passend paar is ook gemakkelijk te vinden toepassing — een combinatie van een klassieke jas met alle rokken, broeken en jeans, en ‘ s avonds te dragen met een lichte zijde of een combinatie van trapsgewijze chiffon jurk en passen we het toe op de schouders. Zodat u niet het gevoel dat het kantoor outfit gevangen in je garderobe, en daarnaast zullen er tal van nieuwe combinaties met uw favoriete dingen.

Choose the right things in business style

Choose the right things in business style

Theme by Anders Norén